Telefonprat

Hejhej, sitter och pratar med Axel i telefon nu. Ida, hennes mamma och Erikas mamma har varit här och fikat och planerat lite för klassen. Innan det var jag och åt i Kungshallen med min syrra och farmor. Imorgon ska jag på middag hos älsklingen som fyller år :D men nu skajag gå puss !


SMS-inlägg

img_5705 (MMS)

Tjeja mors! Ligger i sängen nu och är skit varm :O var med axel idag och sen har jag bara tagit det lugnt hemma. Slutade halv 4 så hann inte så mycket tyvärr, och så har jag fixat nytt SL kort också ;) det är ju alltid bra, så nu har jag det fixat :) nu ska jag typ sova, har börjat göra smsinlägg sen jag fick reda på att man kunde mmsa in bilder haha :P hursomhelst, godnatt sötisar! :)


Ligger just nu i Joannas säng och är trött...

img_4020 (MMS)

Ligger just nu i Joannas säng och är trött efter gibbet. Det var kanon :D vi ska dra oss till stan en snabbis senare när affärerna har öppnat. Sen ska jag hem och sov, riktig trötter! Puss&hej


Nördarna...

img_9525 (MMS)

Nu börjar nattgibbet med Joanna, haha..


Gäster..

Hej allihopa! :) Hade första "riktiga" skoldagen idag, så började redan 8.05. Det var lite småjobbigt men det var en ganska skön dag ändå :) Sen var jag hemma hos Axel och sen var jag tvungen att åka hem för familjen skulle ha gäster. Så har ätit god mat och umgåtts nu, myys. Imorgon börjar jag kvart i 10 med hemkunskap. Shit vad najs! :D Sovmorgon woohoo! Hiss på det. Och så är det ju fredag dessutom. Nu sitter jag med datan i sängen, ska sitta här lite till och sen sova :)
några bilder från igår







Godnatt!

Börjar 10 imorgon, soft.


Überkort skoldag

Tjenare! Vid halv 10 kom jag till skolan och sen slutade vid redan halv 11. Sen så har jag varit med tjejerna hela dagen efter det. Har fixat mina naglar nu och blir så jävla trött på dom så jag håller på att dö -.- Ska kolla på breaking news nu haha, puss puss


På ett café någon gång under dagen

Middag

Har varit på födelsedagsmiddag nu hos älsklingen som fyller år snart :) Ska hem och sova nu och ladda inför första skoldagen imorgon. Härligt... Pussss :)

Café & Kungsan

Åkte inte hemifrån förrän halv 3 idag, då gick jag med 9 andra tjejer till ett café. Sen vid 6 åkte jag hem till Astrid och ytterligare lite senare åkte vi till Kungsan. Men nu har jag kommit hem och ätit lite, ska gå och hämta något att dricka nu! puss

ego no1



:)


:D !


Svar


har tyvärr ingen ralph lauren tröja haha ;)


hejhej! :) kan säga lite snabbt bara, ett sträck kajal under ögonen och längst ut på ögonlocket och sen ett litet sträck på sidorna ;) tack så mycket, puss!

Kryssning

Heeeeej! :) Sitter och äter yoghurt, mums. Kom hem från kryssning idag, det var mysigt. Åkte direkt till ung08 idag igen hehe... Sen har jag bara varit hemma och kollat på film. Såg Bad teacher, den var rätt bra! ;) Imorgon ska jag hitta på någonting med några tjejer. Puss!


häromdagen på ett sushiställe!


4 söta tjejer igår!

Kungsträdgården

Hej! :) igår träffade jag Ida, Erika och Annahita, vid 5 åkte vi till the voice streetdance. Först så kollade vi på en kurs och sen var jag och Annahita med på den efter. Sen sov Axel hos mig till idag, nu blir det ung08 och sen ska jag på kryssning så vi hörs efter det! :)

Öppet hus

Hejsan! Har precis sett på en film som jag fastnade i, haha. Ska snart dra mig ut, ska på The Voice streetdance öppet hus. Efter det ska jag nog träffa Axel. Igår var jag och badade på Fredhäll med Li, Jessica och Mirjam. Men nu måste jag sticka, tjarrå! :)


Lite av resans shopping! :')


Justin Biebers parfym och body spray från Victoria's secret


Två t-shirtar, en tjocktröja och ett par shorts från Abercrombie & Fitch


Två pyjamaser


Kjol, London t-shirt, bandeau och två trosor
:)


-


Bilder från London!





















Dont stop believin :')


Gäster

Hej! bloggade inte som jag sa hehe, men bättre sent än aldrig ;) igår var Li, Annahita, Jessica och Mirjam hemma hos mig och kollade på film. Snart ska några gäster komma hit på middag. Ska lägga in lite bilder nu, pussss! :)


Bilen hem!

Hejhej! Nu är jag på väg hem från arlanda, bloggar imorgon puss!

På arlanda

Nu åker jag till London, hörs på fredag!

-


Nästan helt säker

Har försökt letat massor efter bilder på någon hårfärg som jag vill ha, och nu har jag typ bestämt mig att jag vill ha såhär ungefääääär. Fast nej, kan ändå inte bestämma mig, vad tycker ni?


Eriksdalsbadet

Hejsan! :) Har varit med Annahita och badat hela dagen, vi skulle ha tränat efteråt men vi kom försent hehe. Men nu har jag ätit middag, måste packa ikväll och om jag hinner och orkar ska jag testa zumba för första gången haha :D hörs sen puss


Vattnet!

Hejsan! Sov hos Axel inatt och sen åkte jag och träffade sötisen Annahita, hade inte träffat henne på suuuuperlänge :D Vi gick till ett sushi ställe, sen gick vi till Wayne's coffee och sen satte vi oss vid vattnet. Och så gick vi runt lite, supermysigt var det iallafall :) Axel ska sova här inatt, så han kommer väl snart. Men just nu håller jag på att ladda ner en film :) hihi puss ♥




Länge sen!

Tjenixen! Ber om ursäkt för dålig bloggning, idag har jag iallafall solat med min syrra och varit en snabbis i Liljeholmen. Igår var jag en liten stund på stan och dagen innan det var jag ute med Axel. Gjorde precis en ny header, sådäääääär.... =/ den får duga för tillfället helt enkelt. Så skönt att sommarvädret är tillbaka, och jag åker till London om 4 dagar! :D pusss


Sleepover

Godmorgon hörni! Sitter och kollar på tv och har ätit frukost, naaajs ;) Igår var jag på Fågelöudde och badade med Astrid, Axel och Olof. På kvällen gick jag och Astrid och köpte godis och hyrde film och såg hos mig och sen sov här :) Men hon var tvungen att gå tidigt så hon gick för cirkus en timme. Men jag ska träffa Axel senare idag :) Ajaaaa, pusshej :)


RSS 2.0