Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen



HAHAHA den är inte lik !


Poolen

Har glassat vid poolen hela dagen och fotat lite med undervattenskameran. nu är det dags för att gå ut på restaurang, först ska vi bara göra oss iordning.puss!

repris


Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

så himla söta och känns som gummistövlar hihi :)


@ Teneriffa!

hej babes! har legat och solat på beachen idag, och badat i havet. imorgon är det poolen som gäller och sen ut och äta, naaajs!


Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

 

Vara med mina kompisar och pojkvän

Sova ut på morgonen

Vara uppe så länge jag vill

Äta hihi

Shoppa om man hittar MYCKET grejer

Göra mig iordning när jag känner mig snygg

Resa bort

Steka i solen

Bada när det är varmt ute

Ligga inne och kolla på någon grym film när det regnar ute


Dag 11 - En bild som är från när jag var liten


Sovaaa!

Nu lägger jag mig strax, tror jag har fått iordning på det mesta av packingen. hittar inte min ring vilket gör mig väldigt besviken... men jaja. ska upp vid 5 imorgon, taxin kommer vid halv 7 och kör oss till Arlanda. 3 veckor i värmen, yeah! :D bloggar lite då och då förhoppningsvis, inga bilder antagligen :/ men vi hörs sen, puss! :)

 


Såhär blev det...

Kom på förut att när jag är på Teneriffa så kommer jag inte kunna göra dom här olika dag sakerna så nu har jag gjort tidsinställda inlägg som kommer komma upp varje dag i typ 2 weeks ;) lite jobbigt var det


Ska jag göra?

Funderade på att göra sånna här nu när jag åker bort,
ville göra förra året men då skulle jag slinga mig direkt när jag kom hem,
vad sägs? ;)






Hemma!

Nej men tjenare! kom hem för ett par timmar sen, har ju varit på Åland över midsommar så tog vi första färjan hem imorse ;) har köpt lite nödvändiga grejer på stan idag också inför Teneriffa. typ mascara, hårspännen, överlack och sånna grejer. sitter med hårinpacking nu, ska snart lägga mig i badet. ska bara fixa och packa idag. har mycket att göra! ;)

glad tjej ;)


Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

För det första mobilen. Min älskade iPhone. Fast jag tröttnar på touchen ibland och bara vill ha tillbaka min gamla sony ericson. Men älskar den ändå :) Ringa, smsa, kamera, musik, internet, spel och maaasssaaa andra saker. Vad skulle man göra utan den? :) Nu låter jag säkert mobilberoende och det är jag faktiskt inte ;)

För det andra mina fantastiska vänner och mina underbara pojkvän. Kan man säga så? Det var ju faktiskt flera, men man kan ju inte välja bara en, så det räknas tycker jag. Jag älskar er alla, ni är bäst :)


Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

 









 

 



Dag 08 - Vad jag tycker om min skola?

Min skola heter ju Vasa real. Den är väl helt okej, som andra skolor antar jag. Såklart vissa lärare är lite sämre än andra men så är det ju alltid :) vissa gillar man och vissa gillar man inte. Men ja, det är väl najs :) klassen är najs, vissa lärare är najs, skolmaten är najs ibland, lektionerna är väl som vilka andra lektioner som helst ;)


Tidsinställt

Nu sitter jag troligen på färjan till Åland om allt har gått rätt, vi får hålla tummarna för bra väder! Vi får se om jag bloggar, kanske kanske inte. Men ni får ha en super midsommar! :)


Dag 07 - Någon jag saknar

Jag saknar dig mormor, vi ses i himlen ♥


Nu lägger jag mig!

Eller nej... jag har ju inte packat klart än. samlar ihop alla grejer snabbt och fixar det sista imorgonbitti. jag borde sova, har inte sovit så mycket dom senaste två dagarna och jag måste väl vara pigg imorgon när jag åker bort. ska åka till bussen vid 12, MÅSTE vara där i tid. annars ligger jag illa till. godnatt! :)


Planering!


Dag 06 - Tio sanningar om mig

 

Jag har egentligen lockigt hår

Jag gick på taekwondo en kort tid för lite mer än ett år sen

Jag vill bli grym på att dansa

Jag gillar inte nån sorts laktits förutom laktitsklubbor

Jag har väldigt svårt att få långt hår

Jag har nästan ALLTID naglack för det känns konstigt utan

Jag har 3 hål i ena örat

Jag vill göra en liten tatuering när jag blir äldre

När jag har börjat kolla på en serie så kollar jag på den 24/7

Jag älskar att fota






Hemmadag

Jag och Axel gick upp vid 12 nångång och gjorde pannkakor. sen har vi bara varit hos mig och tagit det lugnt och kollat på tv och gjort chokladbollar hehe. sen vid 5 följde jag med honom till slussen och sen har jag bara suttit i soffan och degat och ätit toast. hemmadag helt enkelt med världens bästa. måste packa snart... pusss


-


Stan & träning

Idag var jag på stan med Li och Mirjam, köpte 2 par shorts, 2 linnen och 3 ansiktsmasker :) så det var braaaa :) sen klockan 6 tränade jag med min syrra och det var faktiskt ganska kul :) när jag skulle hem spöregnade det, hade jag inte haft bara shorts och tshirt hade det faktiskt varit mysigt, men nu var det mest kallt. nu har jag spenderat en del tid i badrummet och duschat och fräshat till mig. väntar på att Axels träning ska ta slut, bäst för honom att han skyndar sig för jag är jävligt hungrig :) pusssss


Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

hmm.. facebook, blogg, youtube, andras bloggar och lägenhetsbyte eftersom vi försöker flytta :)


Chillaxar

Sitter och lyssnar på musik nu, Axel gick för en stund sen och jag har gjort mig iordning lite snabbt. ska ner på stan med Mirjam och Li soon. sen ska jag träna med min syrra tror jag, efter det kommer älsklingen tillbaka och sover här inatt igen :) hörs sen puss!


I sängen

Hejhej, idag har jag varit i Kista med min syrra, hittade inte så mycket som jag hade hoppats. bara en bikiniöverdel och en tröja. sen kom Axel hit och vi har ätit middag och haft det mysigt. nu har vi kollat på film, eller han har somnat bredvid mig den tråkmånsen :) är inte alls trött så ska försöka få upp honom lite hehe. hörs imorrn puss!


Dag 04 - En person som betyder mycket för mig



Den här killen betyder otroligt mycket för mig, han är världens gulligaste och mysigaste :) han har superbra humor, oftast iallafall haha och man har alltid roligt med honom. Han finns alltid där och bryr sig och är världens bästa :) 8 måndader nu älskling, jag älskar dig Axel Langer ♥


Obestämda planer

Godmorgon! eller nej inte nu, har varit uppe sen lite innan 11. jag vet inte om jag ska till Kista centrum idag med min syrra, annars är jag med Axel eller så gör åker jag först till kista och sen träffar Axel eller så får han följa med. jag vet inte just nu så vi får se :) ska göra mig iordning iallafall, pusss


♥ ♥ ♥


Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad








Filmmys

hellu! hann inte blogga imorse, var iallafall först och tränade med min syrra sen åkte vi iväg till gubbängen igen och kollade på Axels match och dom vann :) sen har Li och Mirjam varit här och kollat på film, Rosa the movie haha. nu har dom precis gått och jag ska snart äta middag :) puss! 




Smoothie

Har precis druckit upp min smoothie, eller ätit upp snarare. den var jävligt geggig. men god ;) så kan det vara. tänkte inte vara uppe så länge idag, fast det kommer säkert bli så ändå. fast jag har ganska tråkigt faktiskt, ska nog lägga mig i sängen och kolla lite på Sex and the city. kanonbra idé (Y) väldigt onödigt inlägg. aja hörs imorrn, puss och godnatt!

haha älskar er tjejooor!


Kusinen här

Har varit på bio idag med Axel och sett Something Borrowed. den va bra :) har kollat på Saltkråkan nu med min lilla kusin och satt på henne pyjamas och borstat tänderna för hon skulle sova. nu ska jag kolla på film tror jag och sen kanske ut och springa om jag orkar...


Bio, igen!

Hello, mamma väckte mig vid tjugo i 12 imorse. har gjort mig iordning och ska snart träffa Axel och gå på bio. Det här dåliga vädret är sjukt tråkigt! vart är solen?.. :(




Dag 02 - Mina vänner

Oj mina vänner... Jag kan väl nämna mina närmsta vänner som jag har just nu. Det är väl Li, Ida, Mirjam, Annahita, Erika och Jessica. Supergoa och härliga tjejer allihopa. Vi alla går i samma skola och umgås väl för det mesta hela tiden. Dom är hur bra som helst helt enkelt :) Vad mer kan jag säga...? :)

     


Najs!


Regn, regn och lite mer regn

Vi 5 tjejer begav oss till gubbängsfältet vid 11 imorse och såg när min älskling spelade match, men det regnade och var skitkallt och inte alls mysigt. Vi stannade bara någon timme och sen tog vi en fika och sen har jag och Axel varit hos mig resten av dagen, eller till 6 ungefär. Nu har jag precis kollat på Grown Ups med min mamma och syster, bra film det där :) nu ska jag bara nörda vid datorn :) puss


Eken cup...

Ska möta upp mina kära vänner vid slussen om en timme och åka till eken cup i gubbängen :) senare ska jag antagligen på stan med min mamma och syrra och handla det sista som behövs inför Teneriffa, 10 dagar kvar nu! nu ska jag fortsätta äta, puss!




Basshunter!

Skitbraaaaaa låt som jag har börjat lyssna på igen, helt bortglömd ju! :D





All i ever wanted was to see you smiling
All i ever wanted was to make you mine
I know that i love you oh baby why don't you see
that all i ever wanted was you and me!

Dag 01 - Vem är jag?

Jaha då börjar vi från början då. Jag heter Moa Marie Lundqvist och är född 5 september 1997. Jag är uppvuxen i Vasastan med nu bor jag i Hägerstensåsen sen 4 år tillbaka ungefär. Jag bor med min mamma och min storasyster, när jag var mindre bodde jag hos både min mamma och pappa med nu bor jag bara hos mamma. Jag går i 7H i Vasa real, eller nu har jag ju faktiskt gått ut sjuan :) Jag älskar att dansa och har gått på dans nu en termin på The Voice. Äääälskar det och vill fortsätta nästa termin också, helst med någon kompis men jag vet inte om någon vill hehe :) Jag har träningskort på Friskis & Svettis, typ alla mina kompisar har också det så det är bra. Fast det börjar bli ganska tråkigt så jag vill börja på något annat till hösten fast jag har ingen aning om vad så jag måste verkligen börja tänka på det. Jag var jätteblyg förut men jag tror inte att jag är det längre, inte som förut iallafall. Nu tycker jag att jag är ganska framåt haha :) Jag älskar att göra nya saker men jag hatar att prata inför stor grupp. Värsta någonsin. Nu känner jag att det blev ganska långt, lite om mig iallafall! :)



Bättre sent än aldrig... (?)

Jag vet att det är galet sent att göra det här nu men det gör jag ändå :)
då kööööör vi

Dag 01 - Vem är jag?
Dag 02 - Mina vänner
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - En person som betyder mycket för mig
Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 06 - Tio sanningar om mig
Dag 07 - Någon jag saknar
Dag 08 - Vad jag tycker om min skola?
Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11 - En bild som är från när jag var liten
Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting
Dag 16 - Favorit ämnen i skolan
Dag 17 - Vad jag gör på dagarna
Dag 18 - Bilder på mina närmaste vänner
Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 21 - Musikfavoriter
Dag 22 - En sång som får mig att må bra
Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar
Dag 24 - Är jag kär?
Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket

McDonalsmat och bad

Tjingeling! vid kvart över 8 kom vi tjejer till rålis med massa mat från McDonalds. vi satte oss och åt och spelade lite musik och ungefär en timme senare gick vi vidare till smedis där några av oss tog ett dopp i vattnet. kallt som fan var det efteråt eftersom ingen av oss varken hade bikini ellr handduk, men det gick bra ändå :)




Skansen :)

Har varit på Skansen idag med tjejerna haha. Det var jag, Ida, Jessica, Linnea, Mirjam, Vanessa och Li. innan det var jag på stan med Mirjam och köpte present till Jessica som vi gav idag, hon fyllde ju år i måndags. Grattis i efterskott igen! ♥ ikväll ska samma gäng ha McDonalds fest haha! känn på den, pusshej!









Jag tror fler kommer från Jessicas mobil sen ;)


Hårinpackning

Godmorgon! sitter med hårinpackning i håret nu, gick upp för cirkus en timme sen. jag vet inte riktigt vad tjejerna hittar på idag, först ska jag med Mirjam och köpa en grej först iallafall. vi får väl se vad som händer!

Grattis på namnsdagen älskling :)


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig snart, är skit trött och ska gå upp vid 9 imorrn för jag ska möta Mirjam vid 12. Sen ska tjejerna kanske gå på Skansen eller något haha, men vi får se :) godnatt puss!



Välkommen hem ;)


Typ såhär!

Typ sån här färg vill jag ha till hösten!







Lite olika men ni fattar på ett ungefär vad jag menar ;)


By Your Side



You think I'd leave your side baby
You know me better than that
You think I'd leave you down when you're down on your knees
I wouldn't do that

Bio!

Var först i Kungshallen och åt lunch, själv åt jag någon pasta med kyckling och pesto, god var den iallafall :) efter det var jag på bio med Axel och Viktor. det blev inte Kung Fu Panda utan det blev Baksmällan 2 istället, andra gången för mig. men den är ju bra ;) nu är jag hemma, ska stanna hemma ikväll och ta det lugnt. ganska skönt faktiskt, puss puss! :)


Inte som man har tänkt sig...

Grillningen igårkväll blev ingen grillning eftersom det regnade. Jag, Ida och Linnea gick och köpte kyckling, potatissallad, chips och dricka och satte oss under ett tak. Dit kom Li också och så åt vi och spelade hög musik. Najsigt blev det iallafall, sen kom Axel och så åkte vi hem till mig och sov här. vi gick upp vid halv 11 och åt frukost och sen har han åkt nu för att lämna grejer hemma. Vi ska gå på bio sen klockan 3, han ville tydligen se Kung Fu Panda 2 haha. Men först ska jag äta lunch ute någonstans med min syrra och morfar. måste rusa, tuddelu!
Ska försöka fixa bloggen ikväll!






Bråttom ut!

Var och åt lunch på Friday's idag med min farmor och kusiner. det tog ganska lång tid så jag hann bara träffa Axel typ 40 min innan han var tvungen att åka till träning och jag var tvungen att åka hem och duscha och byta om. jag ska ju grilla med ett par tjejer ikväll, fast nu verkar det som det regnar. vi får se hur det blir, Axel ska iallafall sova här sen. måste skynda nu!


Sommarplågan? nej...


Grillaaa!

Godmorgon! Vaknade redan vid 8 och somnade om lite och gick upp 9. har ätit frukost och kollat på Eva & Adam som går på tv haha :) planerna är idag att jag ska äta lunch med min syrra, farmor och kusiner och efter det möta upp min älskling och hitta på något och sen hem och byta om och möta upp tjejerna och grilla! den här dagen kan bara bli bättre, puss!


Telefoooon

Har suttit och pratat i telefon med Axel i över en och en halvtimme nu och fixat en header lite snabbt. den ser jävligt tråkig ut just nu men får ha den sålänge. såg att klockan var 2 så ska snart dra mig till sängen. skriver imorgonbitti, godnatt!


Konsertkväll!

hej alla läsare! har haft en galet rolig kväll med tjejerna. vi var först på grönan och såg konsert med Rasmus Seebach, efter det har vi bara varit ute lite överallt och sjungit och skrattat och haft det väldigt kul helt enkelt. nu ska jag sitta uppe lite och sen gå och sova :) pussssss








Smedis!

Idag har jag varit vid smedis hela dagen med ett helt gäng. ska möta upp några tjejer nu och åka till grönan. blir säkert najsigt som vanligt, puss på er!


Snyggingen Li!


Första inlägget!

Börjar en egen blogg också, ska försöka blogga så mycket jag kan nu på sommaren. hoppas ni stannar kvar och läser, puss! :)


RSS 2.0