Hemma igen! :)

Tuddelu! Är hemma nu, har haft det supervarmt och skönt på Åland i helgen :) Vet inte om Axel ska sova här senare, imorgon ska jag iallafall träffa astrid och sola och bada ;) håller tummarna för varmt väder. Nu ska jag hitta på någonting, hörs sen! :)






Åland imorgon :)

Tjooohoooo! Ska träffa pappa snart och vara med honom på förmiddagen. Sen träffar jag älsklingen och gör nånting och sen ska vi sova här hos mig. Imorgon åker jag till Åland över helgen så jag kommer nog inte blogga alls. Men isåfall hörs vi efter det! :)

igår :)


Gör mig iordning

Håller på att fixa mig nu, är nästan klar. Ska möta Jessica och Li på stan om sisådär en timme. efter det ska jag fira mamma och gå ut och äta :) Nu måste jag gå, pussar! :)




Grattis mamma!



Grattis på 38års dagen mamma :)


Ut nu

Heeej! Har gjort mig iordning och ska åka och köpa present till mamsen som fyller år imorgon och sen äta middag hos pappa! :) puuusss


Sushi

Var med Axel idag, hade inte träffat honom på över en månad så det var greeeat :) efter det gick jag och min syrra och köpte sushi och sen har jag tagit det lugnt hemma vid tven med en smoothie :) najsigt värre, hörs kanske imorrn puss!


Got 2 Luv U


Morgon!

Godmorgon! :) Sitter och äter frukost, ska träffa Axel sen. Vet inte när så vi får se, ska strax börja göra mig iordning :) pusspuss


Wooohoooo


Johnny, la gente esta muy loca, what the fuck?!


haha har totalfastnat på den här!

Danskort...?



vill köpa danskort på The Voice Street Dance! :D verkar suuupernajs men tyvärr lite dyrt... men det ska jag nog fixa :D

Lite senaste inköp






Hemmadag blev det

Hejhej! Skulle egentligen åka iväg med familjen och sola och bada idag men det verkade rätt blåsigt och molnigt när vi vaknade så det blev inte så. Nu sitter jag istället med hårinpackning i håret och ska snart lägga mig i badet :) Så kan det bli... Aja, hörs senare puss :)


Antingen eller

Hejhej! Sitter och äter frukost nu, ska troligen åka iväg till Skärholmen centrum snart. Fast det verkar ju vara rätt bra väder ute så jag får fundera lite först... :) Tog det superlugnt igår, rätt skönt faktiskt. Men nu vill jag ut :D puss!
saknar er!


Tjena mittbena...

Sitter och äter lite frukost med datan i köket, naaajs. Det är skitväder ute så jag vet inte vad jag ska göra idag... Min syrra ville träna så jag kanske följer med, måste köpa ett månadskort isåfall. Annars vet jag inte, har ingen lust att vara ute, typist sverige. När jag blir äldre ska jag flytta utomlands, punk slut.


LONDON!

Mamma bokade en resa till London igårkväll, om 2 och en halv vecka åker jag dit med mamma och syrran!! :)
wiiihoooooo


Staaan

Hejhej! har spenderat dagen på stan idag med syrran, hittade två toppar och en klocka. Mycket najs, ska ringa Axel om ett tag och sen sova :) inga planer imorgon, får se när jag vaknar :) puss och godnatt!


Släktmiddag

Tjaaa! Har precis kommit hem från min moster, där var det trevligt :) Sitter och gör ingenting, kanske ska ta något att äta, är inte alls trött. Ajuste ska lägga in en ny header ;) hörs sen pusssss




Hann inte...

Jag skulle ju egentligen åka ner på stan idag men jag måste vara hos min moster vid 4 och fira henne och kusinen så jag hinner tyvärr inte. Så det får bli imorgon helt enkelt, ska försöka fixa bloggheader idag istället :) det är ju också kul hihi, hörs sen puuussar :)


Godnatt ♥

Går och lägger mig nu, ska kanske ner på stan imorgon om jag hinner. ska bort på middag vid 4 så vi får se, puuss


GRATTIS IDA ! ♥



haha grattis söta !


If you're not the one


I did it



Gjorde flätorna som jag snackade om, är nöööjd :) fast det blev lite fler än jag hade tänkt mig så jag kanske ska ta ut dom två översta :) men annars bra tycker jag? ;)


Hemma!

Hej gott folk! nu är jag hemma i regniga Sverige igen, trist! kom hem sent igårkväll så jag gick inte upp förrän 12 idag, tog det lugnt och laddade över alla bilder till datan innan jag och min syrra mötte upp mamma. har haft det amaaaazing där iallafall, vill redan åka tillbaka! men men, sånt är livet. ger er lite bilder också :)











 


Nej men oj!

Hejhej! det var inte igår ;) Sitter och är lite halvseg och ska snart äta frukostlunch :) igår var vi på stranden ett tag och sen vid poolen, på vägen köpte jag 3 par skor och så bokade jag och min syrra en tid att fixa våra naglar, woho :D jag som alltid har så korta naglar... sen åt vi på italiensk restaurang och sen gick vi till en bar :) idag ska vi ta det lugnt, åker hem om 4 dagar, ska bli rätt skönt ändå att komma hem :) vi hörs puss


Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket

Hmmm... Saknar väldigt mycket.. Nej kan inte komma på någonting faktiskt. Ingenting speciellt sådär, tyvärr :)

 


Dag 24 - Är jag kär?

Såklart jag är kär, i min baby :) bästa och sötaste killen ;)
Älskar dig!


Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

bästa badbilden, jag och syrran :)


Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Hihi

Dag 21 - Musikfavoriter

Varierar från dag till dag. Men just NU... Pause, Don't wanna go home, La la la, Party rock anthem, Shake senora är några av dom. Hihi :)


You're in my head like a song on the radio

TJA! hur är det med er? har inte uppdaterat så mycket som ni har märkt, mycket dåligt men jag har inte så mycket att skriva om nu när jag är bortrest. Men aja, idag ska vi bara ta det lugnt och sola och bada. Vi var i huvudstaden Santa Cruz igår, fick med mig en klänning, ett par klackskor och en tröja hem. naaaaajs :D men hejdå vi ses nångång :) PUSS


BÄSTA!


Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat






Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna



Vänner - okej det är ingen film men det kan jag verkligen se 1000 gånger. Har sett alla säsonger massa gånger och älskar det fortfarande :')


Dag 18 - Bilder på mina närmaste vänner












Måste man så måste man

Sitter uppe nu och klockan är halv 9 och jag ska snart ut och springa, bläää. sen bär det av till beachen, vill jobba lite mer på brännan ;) nu ska jag göra en snabb spellista på ipoden,tjingeling!:)
några dagar sen!


Dag 17 - Vad jag gör på dagarna

Ja vad gör jag på dagarna? Oftast är jag ju i skolan som alla andra, efter skolan och på helger är jag med kompisar, pojkvän eller tränar. Nästan always, kan hända något helt annat haha, you never know... ;)


Dag 16 - Favorit ämnen i skolan

Hmm... Slöjd, matte, musik, bild, spanska och svenska är väl dom skönaste lektionerna. Haha det var ganska många. Gympa är kul ibland beroende på vad man gör. So, no och engelska är sämst!


Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting


Godmorgon!

klockan är halv 11 och jag är uppe i bikini och väntar på frukost på balkongen. härligt! jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, sola och bada nånstans blir det väl iallafall :D är glad att jag inte har bränt mig, woho ;) nu ska jag äta frukost puss!

förra året


RSS 2.0